Sponsorloop

19 april is de jaarlijkse sponsorloop. Het geld van de sponsorloop gaat dit jaar naar stichting Children’s Perfect Hope. Deze stichting is van onze collega Lissa. De stichting zet zich in voor beter onderwijs voor kinderen over de hele wereld. Deze keer gaat het ingezamelde geld naar de streek waar Lissa geboren is in India. Hiervan gaan ze een nieuw speelterrein aanleggen op een basisschool, (zie ook Bolsterkrabbels nr. 7).

Samen met de kinderen openen we deze gezellige en sportieve ochtend om 8.30 uur op het schoolplein bij de hoofdingang. Daarna lopen alle kinderen een parcours rondom de school (Ericastraat- Kamperfoeliestraat- Seringenlaan – Laurierstraat). Onderweg verdienen ze stempels. De kinderen hebben onlangs allemaal van school een sponsorkaart gekregen, zodat ze zelf sponsors kunnen zoeken.

cid:272632e2-2bef-40fc-873e-b49f3f31258a@eurprd08.prod.outlook.com